Habeler, haber
DOLAR
8,671 / 0,08
EURO
10,293 / 0,00
ALTIN
499,544 / 0,05
BİST
1.392,6 / 1,16
Güneşli
İstanbul: Güneşli
19°
  • NAMAZ
    VAKİTLERİ
  • HAVA DURUMU
  • ÜYELİK GİRİŞİ

’Sinyal kesici’ yöntemiyle hırsızlık!

Kayseri’de bir araçtan sinyal kesici yöntemiyle hırsızlık yapan 2 kişi, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.
’Sinyal kesici’ yöntemiyle hırsızlık!
Eklenme : 26 Nisan 2016 13:46    Güncelleme : 26 Nisan 2016 13:46    Okunma : 405

Kayseri’de bir araçtan sinyal kesici yöntemiyle hırsızlık yapan 2 kişi, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 17. Cadde üzerinde meydana gelen olayda M.D.’ye ait aracın torpido bölmesinde bulunan 30 bin TL çalındı. Durumun bildirilmesi üzerine Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışmalara başladı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda güvenlik kamera kayıtları incelendi. Ekipler, kamera kaydı izlemelerinde, bankadan parayı çektikten sonra, aracına doğru hareket eden M.D.’nin şüpheli bir araç tarafından takip edildiği; M.D.’nin aracını park edip iş yerine girdiği sırada, şüpheli araçtan inen bir kişinin, sinyal kesici ile aracın kilitlenmesini önleyerek torpido gözünden parayı kendi araçlarına binerek uzaklaştıkları tespit edildi. Tespitlerin ardından soruşturmayı derinleştiren ekipler, olayda kullanılan aracın plakasının çalıntı olduğunu, ayrıca aracın sol kapısı üzerindeki siyah aksesuar şeridinin de olmadığını tespit ederek, plaka tanıma sistemlerinden Kahramanmaraş güzergahından Gaziantep iline kadar olan Karayolları kayıtları incelemeye alındı. Yapılan araştırma sonucunda 48 saat içerisinde otomobilin gerçek plakasına ulaşan ekipler, şüpheli E.P. ve F.K.’nın ikametine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda şüpheliler gözaltına alınırken, olayda kullandıkları otomobil de ele geçirildi.

AYNI YÖNTEMLE GAZİANTEP’TE DE HIRSIZLIK YAPMIŞLAR
Yapılan araştırmalarda E.P. ve F.K.’nın aynı yöntemle Gaziantep’te de bir araçtan da 130 bin TL çaldıkları tespit edildi. E.P. ve F.K., yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)



Bu habere hiç yorum yapılmamış. ilk yorum yapan sen ol !
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • DÜNYA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

GÜNÜN HABERLERİ

YAZARLAR

baslik