Habeler, haber
DOLAR
5,476 / %0,00
EURO
6,219 / %0,02
ALTIN
230,86 / %0,00
BİST
104.862 / %0,26
Güneşli
İstanbul: Güneşli
14°
  • NAMAZ
    VAKİTLERİ
  • HAVA DURUMU
  • ÜYELİK GİRİŞİ

Hükümet Kadını 2 Sermiyan Midyat Kimdir?

Hükümet Kadını 2 Sermiyan Midyat Kimdir?
Eklenme : 01 Kasım 2013 22:27    Güncelleme : 01 Kasım 2013 22:27    Okunma : 844

SERMİYAN MİDYAT

Sermiyan Midyat (d. 2 Aralık 1974, Ankara). Türk dizi ve tiyatro oyuncusu, Senarist.

1998 yılında sınavla girdiği Nöbetçi Tiyatro’da (Ortaoyuncular) Ferhan Şensoy, Derya Baykal, Rasim Öztekin ve Tuncel Kurtiz’den tiyatro eğitimi alan Sermiyan Midyat, 1993 yılından 1996 yılına kadar Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde akademik tiyatro eğitimi gördü. 1994 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümünde üç yıl okuduktan sonra, ayrılarak İşletme Fakültesi’ne geçiş yaptı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra, Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay gibi ustalarla çalıştı. 2 ayrı oyunda Oyun Atölyesi’nde oyuncu olarak yer aldı. Birçok dizi ve filmde görev alan Midyat, Emret Komutanım dizisinde Arıza Hamza rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 2007 yılında kurduğu Oyunbozan adlı tiyatronun ilk oyunu 9 Ay Son Gün’ü yazıp yönetti. Ayrıca Mustafa Cecelinin seslendirdiği Limon Çiçekleri ve Özcan Denizin seslendirdiği Kalp Yarası şarkılarının sözleri Sermiyan Midyat’a aittir.

Filmografisi

  • Kalbim Seni Seçti, 2011
  • Hanımeli Sokağı, 2010
  • Ay Lav Yu, 2009
  • Sıla, 2006
  • Eve Dönüş, 2006
  • Polis, 2006
  • Banyo, 2005
  • Emret Komutanım, 2005
  • Kırık Kanatlar, 2005
  • Gece Yürüyüşü, 2004
  • Biz Boşanıyoruz, 2004
  • Pardon, 2004
  • Bir Dilim Aşk, 2004
  • Dişi Kuş, 2004
  • Sınırlı Aşk, 2003
  • Şarkılar Seni Söyler, 2003
  • Şöhretler Kebapçısı, 2003
  • Koçum Benim, 2002
  • Kuzenlerim, 2002
  • Berivan, 2002
  • Aşkına Eşkıya, 2001
  • Bizim Otel, 2001
  • Hiçbiryerde, 2001
  • Ağlayan Kadın, 2000
  • Halk Çocuğu, 2000
  • Büyük Firar, 2000
  • Çiçek Taksi, 1995


Bu habere hiç yorum yapılmamış. ilk yorum yapan sen ol !
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • DÜNYA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

GÜNÜN HABERLERİ

YAZARLAR

baslik