Habeler, haber
DOLAR
/
EURO
/
ALTIN
/
BİST
/
Güneşli
İstanbul: Güneşli
  • NAMAZ
    VAKİTLERİ
  • HAVA DURUMU
  • ÜYELİK GİRİŞİ

Behzat Ç. Ankara Yanıyor – Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Behzat Ç. Ankara Yanıyor – Erdal Beşikçioğlu Kimdir?
Eklenme : 31 Ekim 2013 21:11    Güncelleme : 31 Ekim 2013 21:12    Okunma : 517

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU

5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara’da dünyaya geldi.

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nden mezun oldu.

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları’nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev aldı.

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu’ndaki görevine devam etmektedir. Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır.

Filmografisi

  • Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm, 2011
  • Leyla ile Mecnun, 2011
  • Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010
  • Kardelen, 2010
  • Kurtlar Vadisi Filistin, 2010
  • Es Es, 2009
  • Ayrılık, 2009
  • Bal, 2009
  • Hayat Var, 2008
  • Vali, 2008
  • Köprü, 2006
  • Barda, 2006
  • Eve Giden Yol 1914, 2006
  • Seni Çok Özledim, 2005
  • Körfez Ateşi, 2005
  • Ödünç Hayat, 2005
  • Kasırga İnsanları, 2004
  • Mars Kapıdan Baktırır, 2004


Bu habere hiç yorum yapılmamış. ilk yorum yapan sen ol !
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • DÜNYA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

GÜNÜN HABERLERİ

YAZARLAR

baslik