Habeler, haber
DOLAR
/
EURO
/
ALTIN
/
BİST
/
Güneşli
İstanbul: Güneşli
  • NAMAZ
    VAKİTLERİ
  • HAVA DURUMU
  • ÜYELİK GİRİŞİ

Thompson Young Kimdir – Biyografisi

Thompson Young Kimdir – Biyografisi
Eklenme : 20 Ağustos 2013 17:48    Güncelleme : 28 Haziran 2015 17:10    Okunma : 416

1376945976_lee-thompson-young-467Hollwoody genç bir aktörün ölüm haberiyle bir kez daha sarsıldı. Disney Channel’da yayınlanan “The Famous Jett Jackson” da genç yıldız olarak oyunculuk kariyerine başlayan aktör Lee Thompson Young 29 yaşında hayatını kaybetti.

 

Lee Thompson Young (d. 1 Şubat 1984) bir Amerikalı aktördür. En çok bir Disney yapımı dizi The Famous Jett Jackson ile tanınmaktadır. Son olarak yer aldığı önemli yapımlar FlashForward ve Lincoln Heights olmuştur.

Filmografi

Prom night, le bal de l’horreur (2008) … Nelson McCormick

The Hills Have Eyes 2 (2007) … Private Delmar Reed

Akeelah and the Bee (2006) … Devon

Friday Night Lights (2004) … Chris Comer

Redemption: The Stan Tookie Williams Story (2004) … Charles Becnel

Jett Jackson: The Movie (2001) … Jett Jackson

Johnny Tsunami (1999) … Sam Sterling

Televizyon

New York Undercover (1997) Episode 69 – “The Promised Land” … Young Det. J.C. Williams

The Famous Jett Jackson (1999-2001) … Jett Jackson

Jake 2.0 (2003) … Prince Malik Namir

Xiaolin Showdown (2003) … Jermaine (Voice)

South Beach (2006) … Alex Bauer

Smallville (2006, 2007) … Cyborg

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008) … Agent Stewart

Kevin Hill … Levi

Scrubs (2009) … Derek

FlashForward (2009)… Al Gough

Lincoln Heights (2009) … Julian

The Good Guys (2010) … Eric Williams

Rizzoli & Isles (2010) … Barry Frost

Kaynak: www.haberler.com



Bu habere hiç yorum yapılmamış. ilk yorum yapan sen ol !
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • DÜNYA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

GÜNÜN HABERLERİ

YAZARLAR

baslik