Hande Subaşı Kim? Hande Subaşı Resimleri

 

Hande Subaşı (d. 21 Şubat 1984) Türk oyuncu, manken ve 2005 yılı Türkiye Güzeli.

1984 yılında Ankara’da doğan Hande Subaşı İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005′de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra 2009′da Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül‘ün yönettiği Güneşi Gördüm iki tane filmlerinde oynadı. Şu anda Elde Var Hayat dizide Emre Altuğ’la başrolü paylaşıyor.

 

 Filmografi

Adak (2006)

Kuşdili (2006)

Elveda Rumeli (2007-2009)

Gelecekten Bir Gün (2009)

Güneşi Gördüm (2009)

Elde Var Hayat (2010)

Hande Subaşı Resimleri..

 

 

 

 

 

Eklenme : 04.07.2012 Gösterim : 823

Bu habere hiç yorum yapılmamış. ilk yorum yapan sen ol !